menu

Университет по международна икономика и търговия / (UIBE) – 对外经济贸易大学

Обща средна оценка на университета

View ratings
Оценка:

0/10

Учебен процес и преподаватели ( 0 )
Битови условия/общежитие ( 0 )
Университетска материална база ( 0 )
Оценка на Пекин като град за живеене ( 0 )

Информация за университета

Адрес: 10 Huixin E St, Chaoyang, Beijing, China
Телефон: +86 10 6449 2001
Капацитет: 11,000 (2008)
Основан през: 1951 година
Допълнителна информация (на руски език): ОТ ТУК.


Университетът по международна икономика и търговия е един от лидиращите университети в Китай в областта на икономиката, финансите, бизнеса, мениджмънта и правото.

В университета има бакалавърска програма преподавана изцяло на английски език, което е рядкост за висшите учебни заведения, не само в Пекин, но и в Китай като цяло.

Университетът по международна икономика и търговия (UIBE) е един от първите университети които приемат чуждестранни студенти. Към този момент, университетът е сключил договор за обмен на студенти с повече от 100 университета по света и с над 30 държави, такива като САЩ, Канада, Англия, Германия, Франция, Финландия, Япония, Корея, Австралия, Новая Зеландия, Русия и др.

Alex Alexi

Снимки на кампуса и общежитията

uibe-21 uibe-20 uibe-19 uibe-18 uibe-17 uibe-16 uibe-15 uibe-14 uibe-13 uibe-12 uibe-11 uibe-10 uibe-9 uibe-8 uibe-7 uibe-6 uibe-5 uibe-4 uibe-3 uibe-2 uibe-1

Видео клипове за университета

Университет по международна икономика и търговия / (UIBE) – 对外经济贸易大学 Университет по международна икономика и търговия / (UIBE) – 对外经济贸易大学

Този университет все още няма оценка. Оценете го първи!

Добавете Вашата оценка за университета:


Go to top

Молим тези от вас, които вече са живели и са преминали обучение в Китай, да споделят опита си, като попълнят информацията за съответния университет. Предварително благодарим!

ЗАТВОРИ Х