menu

Централнокитайски педагогически университет / Central China Normal University – 华中师范大学

Обща средна оценка на университета

View ratings
Оценка:

0/10

Учебен процес и преподаватели ( 0 )
Битови условия/общежитие ( 0 )
Университетска материална база ( 0 )
Оценка на пров. Хубей като място за живеене ( 0 )

Информация за университета

Адрес: 152 Luoyu Rd, Hongshan, Wuhan, Hubei, China
Телефон: +86-10-66093900
Капацитет: 30,000 (2011)
Основан през: 1903
Глобално класиране: извън топ 500 на света (2013)

Климатът в Ухан:

Ухан е град разположен в зона със субтропичен и влажен климат. Средната температура през месец януари е +4°, през юли: +28,8°. Ухан с неговия климат е един от най-горещите градове в Китай. Неслучайно е наричан още „печката“. Периодът през който температурите надвишават +35°, е с продължителност от 22 дни -като тогава относителната влажност достига до 70%.


Централнокитайският педагогически университет е основан през далечната 1903 година и се намира в провинция Хъбей, в град Ухан.

Специалности които предлага, свързани с изучаването на китайския език: общо образователен курс по китайски език, разговорен китайски език, четене, съчинение, китайска култура, древна литература, бизнес китайски език.

На територията на университета е разположена градската библиотека, в която се намират повече от 2.500.000 книжни, периодически и други издания, и литература

Освен учебните коруси, на територията на на кампуса на Централнокитайския педагогически университет се намират още и: студенческите общежития, студентските столове, Интернет център, спортни и фитнес зали. Също така, има и басейн, оздравителен център, игрища за игра в пинг-понг и тенис.

Alex Alexi

Снимки на кампуса и общежитията

Видео клипове за университета

Централнокитайски педагогически университет / Central China Normal University – 华中师范大学 Централнокитайски педагогически университет / Central China Normal University – 华中师范大学

Този университет все още няма оценка. Оценете го първи!

Добавете Вашата оценка за университета:


Go to top

Молим тези от вас, които вече са живели и са преминали обучение в Китай, да споделят опита си, като попълнят информацията за съответния университет. Предварително благодарим!

ЗАТВОРИ Х